Despre Noi

VIVIDVEG  a luat nastere din pasiunea noastra pentru agricultura. Cu o experienta de peste 25 ani de experienta in agricultura – cultura mare, am luat decizia de a adauga in portofoliu nostru cultura de cartof, ceapa si usturoi.

Vividveg va ofera solutii rapide pentru procesarea legumelor proaspete , asigurand in acelasi timp si distributia lor in Bucuresti si zonele limitrofe.

Va asiguram ca legumele cultivate de catre noi sunt strict analizate in privinta rezidurilor de pesticide si insecticide si corespund celor mai exigente norme destinate consumului uman.

Soiurile de cartof pe care vi le oferim sunt atent selectionate si dedicate modului de preparare abordat: prajit, fiert sau copt.

Inca nu te am convins? Te asteptam in vizita la ferma noastra! Contacteaza-ne pentru a programa vizita!

pasul2

DE CE NOI?

Experienta in agricultura de peste 25 de ani

Prin experienta acumulata in timp, am reusit sa infiintam culturi bine ingrijite si sanatoase. Suntem o echipa devotata care intotdeauna a cautat sa fie in pas cu ultimele tehnologii, sa isi perfectioneze serviciile si sa ofere cele mai calitative produse din piata.

Cultivam propriile legume si fructe

Toate produsele prezentate sunt cultivate in ferma noastra. Producem legume si fructe sanatoase care odata ajunse in bucatariile dumneavoastra va vor aminti de gustul autentic intalnit in gradina bunicilor.

Calitate la superlativ

Calitatea a reprezentat intotdeauna reperul dupa care ne-am ghidat. Am investit constat in utilaje performante si am aplicat tehnologii moderne pentru a putea urmari in de-aproape dezvoltarea plantelor.

Certificati in calitate si siguranta alimentara

Fabrica noastra de prelucrare tine cont de toate normele in vigoare impuse din punct de vedere al calitatii si sigurantei alimentare, astfel ca ne desfasuram activitatea dupa Standardul SR EN ISO 22000:2019 si principiile sistemului HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points).

Flexibilitate

Clientii nostri au reprezentat un reper primordial in alegerile noastre, astfel ca am tinut cont intotdeauna de nevoile lor si am reusit sa ne adaptam cerintelor pietii.

AVANTAJE 

de ce sa ne alegi pe noi
Aceeasi calitate pe tot parcursul anului
Cultivam soiuri dedicate de cartof in functie de modul de preparare
Prelucrare
rapida
Preluam comenzi cu 24 h inainte
Distributie rapida in cele mai sigure conditii

Solicita o oferta personalizata!